NANNA DITZEL - MOHAIR PLAIDER

Nanna Ditzel er den største kvindelige danske designer i det 20. århundrede. 

Nanna Ditzel kombinerede en gedigen håndværksmæssig tilgang med kunstnerisk og kulturel inspiration. Hun skabte derved unikke og universelle designikoner. Når man oplever Ditzel's design og sanser sammenhængen mellem håndværk og inspiration, forstår man, at det nye ikke opstår, når man hovedløst gentager det kendte, men når man nysgerrigt lader sig inspirere til at udfordre det eksisterende fra mangfoldige og overraskende kilder.

Nanna Ditzel ville være blevet 100 år i 2023 og denne kollektion bliver den mest omfangsrige kollektion om hende til dato. Det er historien om, hvordan man kan udfolde og udvikle sig, hvis man er i føling med den inspiration, som kunsten, kulturen, naturen og hverdagen tilbyder.

Det er med glæde og stolthed, at Skriver Collection præsenterer ’Nanna Ditzel’ plaider, næsten 65 år efter den verdensberømte dansker skabte de skønne designs. Med Nanna Ditzel Mohair plaider fra Skriver Collection er der lagt op til farverige, smukke og bløde hyggestunder i hjemmet. Nanna Ditzels fantastiske evne til at kombinere smukke farver i tidsløst design, ses tydeligt i disse plaider, der tilfører en helt speciel stil i en hver bolig.

Plaiderne kan købes i størrelsen 140x190 cm. i 3 smukke farvekombinationer.

Filters
Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere