DESIGNPUDER

Designpuder: Skriver Collection's serie af fantastiske praktiske og dekorative design puder findes i en række klassiske farver. Indenfor kategorien puder har vi forskellige kvaliteter, og dermed sikkert stilen, som du ønsker til dit hjem.

Designpuder skaber nyt liv i din bolig - smukke puder er en nem måde at tilføje et nyt farvepift eller grafisk mønster. Vores puder er ikke bare smukke, men vil også gøre din lænestol, sofa eller seng ekstra rar og behagelig, så du kan læne dig tilbage og nyde livet. 


Design puder har en helt særlig plads i Skriver Collection´s hjerte, og vi elsker at eksperimentere med nye mønstre, farver og materialer.

Vores kollektion af design puder indeholder et varieret og mangfoldigt udvalg af puder; med grafisk print, enkeltfarvede og mønstre i mange former og figurer, alle sammen i tråd med den klassiske skandinaviske design- og håndværkstradition. 
Prøv dig frem med en design pude i en kontrastfarve til din sofa og se, hvordan den giver nyt liv til rummet, og dine møbler står i et helt nyt lys. Nogle gange kan det være så simpelt som at vælge en pude med et lidt mere dristigt mønster eller en stærkere farve og størrelse variationer.

Vores design puder er af høj kvalitet, og en del af puderne kan vaskes ved 40 grader. Alle Skriver puderne bliver syet i Danmark, da vi sætter stor ære i, at vores designpuder er exclusive, og at de er produceret lokalt.


Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere