Velkommen Skriver Collection

Gå på opdagelse i Skriver Collections design univers af interiør hvor vi bruger unikke kvalitets tekstiler i høj kvalitet. Skriver Collection er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

Skriver Collection startede oprindeligt med at sælge eksklusive designmåtter, men fik lynhurtigt stor succes og designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt en ny Outdoor serie fremstillet i de fineste vandafvisende kvaliteter. Skriver Collection er kendt for deres flotte tekstiler og tæpper til hjemmet.

KOLLEKTION

Designer Jane Skriver finder stor skønhed i de nordiske rene og simple linjer. Det skinner igennem i hendes design, hvor materialer og små detaljer træder frem og sammen skaber produktets fuldendte udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at få forskelligheder og kontraster til at blive én stor helhed gennem et stilsikkert og smukt design. Alt sammen med henblik på det funktionelle, som skaber værdi i hverdagen.

Naturen er en stor inspirationskilde for Jane – i særdeleshed dens farver og former - og Jane bliver ofte inspireret af sine lange gåture ved skov og strand. I designprocessen fra første idé til et design og videre  til det færdige produkt, bliver der brugt mange timer på detaljer, udtryk og farvesammensætninger. Det betyder, at hver kollektion matcher hinanden og kendertegner det Skriver Collection står for; et enkelt og ærligt design med et skandinavisk udtryk i et funktionelt design.

Skriver Collection startede oprindeligt med at sælge eksklusive designmåtter, men fik lynhurtigt stor succes og designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt en ny Outdoor serie fremstillet i de fineste vandafvisende kvaliteter. Skriver Collection er kendt for deres flotte tekstiler og tæpper til hjemmet.

Kvalitetsmåtterne er designet af Jane Skriver, som er uddannet Teknisk Illustrator på Bournemouth and Pool College of Art and Design England. I dag har hun helliget sig udviklingen af trendsættende og moderne designs i eget navn - ganske stilfuldt og personligt. Et altoverskyggende krav til Skriver Collections produkter er dels, at de er produceret lokalt, samt skabt med omtanke for miljøet.

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere