DESIGNMÅTTER

Skriver Collection's designmåtter er en serie design måtter til praktisk brug.

Vores designermåtter er designet til trafikerende områder, hvor ydeevne og holdbarhed kombineres med et personligt og unikt design. 

Mere om flotte dørmåtter og design måtter
Noget af det første vi lægger mærke til, når vi besøger et hjem for allerførste gang er dørmåtten. Den er er som regel placeret foran hoveddøren eller er det første du betræder når du bydes velkommen i et nyt hjem og giver hurtigt et indtryk af, hvem det er der er boende i hjemmet.

Designermåtter giver et løft til rummet, og de neutrale og nedtonede farver passer ind i næsten alle hjem. Farver og design er nøje udvalgt efter tidens trend indenfor boligindretning. Alle vores designmåtter er i en høj kvalitet.

Alle Skriver Collections måtter er lavet af genbrugs nylon og er PVC fri gummibagside.

Designmåtter: funktionalitet og design: Først og fremmest er en dørmåtte selvfølgelig skabt med fokus på dens funktionalitet, der sørger får at skidt og vådt fodtøj ikke kommer længere ind i hjemmets andre rum. Men denne lille og ofte ret oversete detalje i hjemmet-, en design måtte, kan være med til at skabe et yderst dekorativt element til din indretning. Her på siden kan du finde et stort udvalg af flotte dørmåtter og design måtter i mange forskellige prislejer og designs, der kan afspejle din personlige stil, og byde dine gæster hjertelig velkommen i dit hjem, men fælles for alle vores design måtter er, at får du kvalitet for dine penge.


Exclusive designmåtter: Hos Skriver Collection har du muligheden for at tilføje et element i dit hjem af eksklusivitet og lækkert design med design måtter.

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere