DESIGNTÆPPER

Designertæpper: Serien Designtæpper er et mix af lange løbere,  runde og store designertæpper af høj kvalitet. De kan anvendes i alle rum i boligen - både entre, stue, spisestue, badeværelse og køkken. Serien kan vasket op til 300 gange og kan også tørretumblet.

Designløbere og runde designertæpper er udviklet til trafikerede områder, hvor ydeevne og holdbarhed kombineres med et personligt og unikt design. Alle Skriver´s designtæpper er produceret med PVC Fri gummibagside.

Designertæpper giver et løft til rummet, og de neutrale og nedtonede farver passer ind i næsten alle hjem. Farver og design er nøje udvalgt efter tidens trend indenfor boligindretning. 

Alle vores designløbere er i en høj kvalitet og skabt med fokus på dens funktionalitet.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af flotte designtæpper i mange forskellige designs, der kan afspejle din personlige stil, og byde dine gæster hjertelig velkommen i dit hjem, men fælles for dem alle, får du kvalitet for dine penge.

 Moderne og praktiske designertæpper 

Hos Skriver Collection har du muligheden for at tilføje et element i dit hjem af eksklusivitet og lækkert design. Vi leverer også designerplaider, designepuder og designermåtter m.v.

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere