DESIGNTÆPPER

Serien Designtæpper er et mix af lange løbere, tæpper og runde måtter af høj kvalitet og kan anvendes i alle rum i boligen - både entre, stue, spisestue, badeværelse og køkken. Serien kan vasket op til 300 gange og kan også tørretumblet.

Løbere og runde designtæpper er udviklet til trafikerede områder, hvor ydeevne og holdbarhed kombineres med et personligt og unikt design. Alle Skriver´s måtter er produceret med PVC Fri gummibagside.

Det første vi lægger mærke til, når vi besøger et hjem for allerførste gang er dørmåtten. Den er som regel placeret foran hoveddøren eller er det første du betræder når du bydes velkommen i et nyt hjem og giver hurtigt et indtryk af, hvem det er der er boende i hjemmet.

Måtterne giver et løft til rummet, og de neutrale og nedtonede farver passer ind i næsten alle hjem. Farver og design er nøje udvalgt efter tidens trend indenfor boligindretning. Alle vores designmåtter er i en høj kvalitet.
Først og fremmest er en dørmåtte selvfølgelig skabt med fokus på dens funktionalitet, der sørger får at skidt og vådt fodtøj ikke kommer længere ind i hjemmets andre rum.

Men denne lille og ofte ret oversete detalje i hjemmet kan være med til at skabe et yderst dekorativt element til din indretning. Her på siden kan du finde et stort udvalg af flotte dørmåtter og måtter i mange forskellige prislejer og designs, der kan afspejle din personlige stil, og byde dine gæster hjertelig velkommen i dit hjem, men fælles for dem alle, får du kvalitet for dine penge.

Hos Skriver Collection har du muligheden for at tilføje et element i dit hjem af eksklusivitet og lækkert design til din dørmåtte.


Først og fremmest er en dørmåtte selvfølgelig skabt med fokus på dens funktionalitet, der sørger får at skidt og vådt fodtøj ikke kommer længere ind i hjemmets andre rum. Men denne lille og ofte ret oversete detalje i hjemmet kan være med til at skabe et yderst dekorativt element til din indretning. Her på siden kan du finde et stort udvalg af flotte dørmåtter og måtter i mange forskellige prislejer og designs, der kan afspejle din personlige stil, og byde dine gæster hjertelig velkommen i dit hjem, men fælles for dem alle, får du kvalitet for dine penge.

Moderne og praktiske dørmåtter

Hos Skriver Collection har du muligheden for at tilføje et element i dit hjem af eksklusivitet og lækkert design til din dørmåtte.

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere