Nanna Ditzel Mohair Plaid
Nanna Ditzel Mohair Plaid

Nanna Ditzel Mohair Plaid

80732
3-6 dage levering
2.499,00 kr.
Inkl. moms 3-6 dage levering

Premiere på Nanna Ditzel Mohair Plaider Blue/Grey

Det er med glæde og stolthed, at Skriver Collection præsenterer ’Nanna Ditzel’ plaider, næsten 65 år efter den verdensberømte dansker skabte de skønne designs. Med Nanna Ditzel Mohair plaider fra Skriver Collection er der lagt op til farverige, smukke og bløde hyggestunder i hjemmet. Nanna Ditzels fantastiske evne til at kombinere smukke farver i tidsløst design, ses tydeligt i disse plaider, der tilfører en helt speciel stil i en hver bolig.Plaiderne kan købes i størrelsen 140x190 cm.

Klik for flere detaljer

Nanna Ditzel er den største kvindelige danske designer i det 20. århundrede. 

Nanna Ditzel kombinerede en gedigen håndværksmæssig tilgang med kunstnerisk og kulturel inspiration. Hun skabte derved unikke og universelle designikoner. Når man oplever Ditzel's design og sanser sammenhængen mellem håndværk og inspiration, forstår man, at det nye ikke opstår, når man hovedløst gentager det kendte, men når man nysgerrigt lader sig inspirere til at udfordre det eksisterende fra mangfoldige og overraskende kilder.

Nanna Ditzel ville være blevet 100 år i 2023 og denne kollektion bliver den mest omfangsrige kollektion om hende til dato. Det er historien om, hvordan man kan udfolde og udvikle sig, hvis man er i føling med den inspiration, som kunsten, kulturen, naturen og hverdagen tilbyder.

Det er med glæde og stolthed, at Skriver Collection præsenterer ’Nanna Ditzel’ plaider, næsten 65 år efter den verdensberømte dansker skabte de skønne designs. Med Nanna Ditzel Mohair plaider fra Skriver Collection er der lagt op til farverige, smukke og bløde hyggestunder i hjemmet. Nanna Ditzels fantastiske evne til at kombinere smukke farver i tidsløst design, ses tydeligt i disse plaider, der tilfører en helt speciel stil i en hver bolig.

Plaiderne kan købes i størrelsen 140x190 cm. i 3 smukke farvekombinationer.

Beskrivelse

Man kan hvad man vil…

Historien om hvordan Bum skabte en nyskabende tekstilvirksomhed på mindre end et år.

Fortalt af Nanna Ditzel der tegnede hele den nye kollektion, og som fartede Europa rundt med Bum og hans kone Johnny for at finde producenter, der ville væve tekstilerne.

 I efteråret 1964 undfangede Bum idéen til Halling Koch Design Center.

Der skulle skabes en ny stor tekstilkollektion, som jeg skulle tegne og tilrettelægge. Den skulle være færdig inden foråret 1965 – og det blev den.

Det kunne vist kun Bum have gennemført. Dels ved sit personlige kendskab til og venskab med en lang række tekstilproducenter, og dels ved sin enorme drivkraft, som kan få enhver til forstå, at det her er altså det vigtigste i hele verden.

Der blev vævet møbelstoffer, gardiner, plaider og sengetæpper i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien og England. Der blev vævet tæpper i Danmark, Sverige og Østrig.

I selve forhandlingsrunden formede det sig som en række festlige rejser gennem Europa, Bum, Johnny og jeg. Som regel i en åben 2-personers MG-sportsvogn, selv ved vintertid. Bum kan jo så godt lide frisk luft.

Da bøgen sprang ud i 1965, kunne vi på Møbelmessen i Fredericia vise, hvad vi havde fået ud af vinterens mange eventyrlige rejser.

Den meget omfattende kollektion var tilrettelagt, så at alle dessiner farvemæssigt supplerede hinanden og kunne kordineres. Farverne var ikke baseret på et system,men på mit eget farvesyn.

Som altid når man lavede noget for Bum, havde jeg fået frie hænder. Han siger nemlig til de kunstnere, han arbejder sammen med. ” Jeg gør præcis, som du siger ”. Og så bliver man nødt til at tænke sig om.

Han er altid uforbeholdent begejstret for resultatet. Det er altid det bedste, han nogensinde har set, og det er meget inspirerende!.

De smukke Mohair plaider er et resultat fra den omtalte Nanna Ditzel kollektion som nu bliver lanceret i samarbejde med Skriver Collection. Plaid størrelse: 140x190cm. Kemisk Rens

 

Produkt: Mohair Plaid

Design: Skriver Collection by Nanna Ditzel

Mål: 140x190

Farve: Blå/Grøn

Materiale: Mohair

Rengøring: Rens

Levering: 2-3 dage

Produktoplysninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere