BÆREDYGTIGHED

Vi ønsker at passe på vores jordklode, ligeså meget som vi elsker at udvikle og producere nye produkter. Som regel går de to ting ikke hånd i hånd, men hos os gør de. Skrivers design-/logomåtter er nemlig lavet af ECONYL® regenereret nylon, som er nylonaffald, der ellers forurener jorden. Det er præcis det samme som helt nyt nylon og kan genbruges og genskabes igen og igen. Det betyder, at vi kan skabe nye produkter og du kan købe vores kollektion uden at skulle bruge yderligere af klodens ressourcer. 

Desuden er vores produkter skabt til at kunne bruges i mange år, grundet den høje kvalitet og fremragende ydeevne, og dermed har de også en lang levetid. 

Vi tager miljøet alvorligt og stræber efter at være bæredygtige. Vi sigter efter en grønnere tilværelse, samtidig med at vi prioriterer vores ansatte. Vi sikre derfor også et godt arbejdsmiljø. 

Vi designer og producere i Danmark og vi sætter en stor ære i at producere lokalt. 

Alt dette har været en del af vores DNA og strategi siden etableringen i 2007. Vi opfylder desuden 5 af de 17 verdensmål, og arbejder hele tiden på at passe bedre på vores planet. 

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere