BADEVÆRELSE

Skriver Collection Badeværelsesserie: Design badeforhæng og design bademåtter. 
Skriver Collection tilbyder den perfekte balance mellem elegant design og innovative funktioner. Du kan vælge imellem design badeforhæng og design bademåtter og andre smukke produkter, som kan bruges i baderummet. Forny dit badeværelse ved at tilføje nye flotte design badeforhæng i form af et lækkert bruseforhæng, der kan pifte badeværelset op med nye farvekombinationer.

Hos Skriver Collection finder du et exclusivt sortiment af design badeforhæng og designer bademåtter, der er fremstillet i den bedste kvalitet og giver dig masser af inspirationsmuligheder til din indretning. Du kan også finde bløde og lækre design bademåtter som passer til Skriver´s badeserie.

- Kvalitet til badeværelset.
Med Orlando får du ikke bare et klassisk neutralt badeforhæng, men også et tekstil, som tåler dagligt brug og påvirkning af vand i vådrummet. Både forhæng og bademåtter kan vaskes.

Skriver Collections lækre badeserie er et unik kvalitets materiale, som er vandafvisende og antibakterielt. Forhænget er ikke blot praktisk, men også smukt og giver en rolig dekoration til dit badeværelse.

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere