• Hurtig levering
  • Tilfredse kunder
  • Dansk kvalitet

3daysofdesign 3-5 September

VI GLÆDER OS TIL 3 FANTASTISKE DESIGN DAGE I KØBENHAVN. UDSTILLER I NØRRE FARIMAGSGADE 13, 1 SAL

Kollektion

DANSK PRODUCERET LIVSSTILSKOLLEKTION · SLOW LIVING 2020.

Lev livet godt ved at leve det langsomt
Denne sæson er inspireret af langsom-bevægelsen og dens filosofi om, at balance og mening opnås, når livet leves langsomt.

Find mere tid til et liv I balance
En dyb indånding kan blive starten på et mere meningsfuldt liv, hvor vi begyndt at sætte farten lidt ned i både hverdagene og weekenderne. Ved at sænke forventningerne til sig selv, og finde mere tid til alt det, der virkelig betyder noget.

Nyheder

Populært

KATALOG

Her i kataloget kan I finde hele SKRIVERCOLLECTIONS interiørkollektion, og Jane har forsøgt at tilføje tips og vejledninger til, hvordan De kan skabe stilen hjemme hos Dem selv. Pluk nogle af idéerne eller dem alle; det skal naturligvis give mening i forhold til Deres personlige stil og indretningen af Deres hjem.

Jane Skriver ønsker Dem god inspiration og læselyst.

Designer og Illustrator Jane Skriver

Designer Jane Skriver finder stor skønhed i de nordiske rene og simple linjer. Det skinner igennem i hendes design, hvor materialer og små detaljer træder frem og sammen skaber produktets fuldendte udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at få forskelligheder og kontraster til at blive én stor helhed gennem et stilsikkert og smukt design. Alt sammen med henblik på det funktionelle, som skaber værdi i hverdagen.

Naturen er en stor inspirationskilde for Jane – i særdeleshed dens farver og former - og Jane bliver ofte inspireret af sine lange gåture ved skov og strand. I designprocessen fra første idé til et design og videre til det færdige produkt, bliver der brugt mange timer på detaljer, udtryk og farvesammensætninger. Det betyder, at hver kollektion matcher hinanden og kendertegner det Skriver Collection står for; et enkelt og ærligt design med et skandinavisk udtryk i et funktionelt design.

Skriver Collection er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

Skriver Collection startede oprindeligt med at sælge eksklusive designmåtter, men fik lynhurtigt stor succes og designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt en ny Outdoor serie fremstillet i de fineste vandafvisende kvaliteter. Skriver Collection er kendt for deres flotte tekstiler og tæpper til hjemmet.

Jane Skriver, som er uddannet Teknisk Illustrator på Bournemouth and Pool College of Art and Design England har helliget sig udviklingen af trendsættende og moderne designs i eget navn - ganske stilfuldt og personligt. Et altoverskyggende krav til Skriver Collections produkter er dels, at de er produceret lokalt, samt skabt med omtanke for miljøet.

Instagram

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere