MOGENS KOCH WAVES GREEN/SAND...
MOGENS KOCH WAVES GREEN/SAND...
MOGENS KOCH WAVES GREEN/SAND...

MOGENS KOCH WAVES GREEN/SAND BÆRDYGTIGE MÅTTER

30905
3-6 dage levering
799,00 kr.
Inkl. moms

Bæredygtige måtter: Det er med glæde og stolthed, at Skriver Collection præsenterer Mogens Koch og hans klassiske designtæpper/ bæredygtige måtter. 

Alle Skriver Collections designmåtter, entremåtter og tæpper er fremstillet af nylongarn kombineret med en PVC fri gummibagside og har mange anvendelsesmuligheder: ved hoveddøren, havedøren, i køkkenet, i sommerhuset, i kolonihaven eller... Kun fantasien sætter grænser for, hvor de flotte designmåtter kan ligge. Bæredygtige måtter: Alle Skriver Collections designmåtter, entremåtter og tæpper er af meget høj kvalitet og kan vaske op til 300 gange.

Mogens Koch designermåtter er meget slidstærke. 

Klik for flere detaljer

Størrelse
Farve
  • GREEN/SAND

Beskrivelse

Skriver Collection

Klassisk design genopstår i nyfortolkning med moderne materialer

Arkitekt Mogens Koch (1898-1992) blev uddannet som bygningsarkitekt fra det Kongelige Danske Kunstakademi i 1925. I perioden indtil 1932 arbejdede han som assistent hos arkitekt og møbeldesigner Kaare Klint. Mogens Koch arbejdede ligeledes med mange af datidens store arkitekter, indtil han åbnede egen tegnestue i 1934. Mogens Koch er mest kendt for sine klassiske elegante og funktionalistiske møbelserier, som reol- og foldemøbelserien. I årene 1950 – 1968 var Mogens Koch ansat som professor i restaurering ved Kunstakademiets Arkitektskole.

Mogens Koch har tegnet en lang række mønstre, som hans hustru væverske Ea Koch (1905-1987) vævede de smukkeste tæpper efter. Der blev også tegnet broderimønstre til Håndarbejdets Fremme og akvarelblokken blev i øvrigt flittigt brugt til skitser. Disse mønstre danner grundlag for Skriver Collections kollektion.

Leveringstid: 6-8 dage, (Hvis i restordre, op til 3 uger).

Produktoplysninger

Materiale
Nylon med PVC fri gummibagside.
Rengøring
Kan maskinvaskes ved 40ºC & tåler tørretumbling.
Farve
Sand.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet ønskeliste

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Læs mere